نویسنده جستار: چگونه قدمی به پارسی صحبت کردن بردارم ؟  (بازدیدها: 221 بار)

0 هموند و 1 مهمان درحال خواندن جستار.

NaderShahAfshar

• هموند بسیار کوشا
  • *
  • سپاس
  • -ارسال: 233
  • -دریافت: 246
  • نوشتار: 221
چگونه قدمی به پارسی صحبت کردن بردارم ؟
« : 12 ژانویه 2010 گاه 02:50:44 »
درود بر همه دوستان  :)

همانطور که میدانید من به تازگی به جمع شما اضافه شدم یعنی به تازگی هویت خودمو به دست آوردم .
تاکنون متوجه شدید که من نمیتونم درست به پارسی صحبت کنم و هنوز بعضی از واژه هام تازی هستند .
هرچند که  زبان عربی یک شاخه از زبان پارسیست و پارسیان این زبان رو براشون بوجود آوردند ، اما خوب اگر به پارسی سخن بگویم بسیار بهتر است که به تازی سخن بگویم .

میخواهم ببینم بهترین برنامه چیست که بتوانم این کلمات رو از زبونم بندازم و کلمات جدید جایگزین آنها کنم ؟ :think:

سپاس ،  :)
فرهاد .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من یک ایرانی ملی گرا هستم .
سیگار و قلیان نمی کشم ، مواد مخدر دشمن من است ، تحصیلاتم را تا آخرین درجه ی ممکن ادامه می دهم تا برای کشورم با جان و دل خدمت کنم .
طوری لباس می پوشم که تمدن 7 هزار ساله ام را زیر سوال نبرد .
کشورم از هرچیز دیگری برایم با ارزش تر است و همیشه این رو به یاد دارم که در مقابل خدا ، مردم ایران و کوروش بزرگ مسئولیت سنگینی دارم .
و در عین احترام و علاقه به تمام کشورها و فرهنگها و دینها هرگز اجازه نمی دهم که دشمن ایران خواب خوبی داشته باشد !
من یک ایرانی ملی گرا هستم...

faride

• هموند کوشا
  • *
  • سپاس
  • -ارسال: 2
  • -دریافت: 79
  • نوشتار: 102
پاسخ : چگونه قدمی به پارسی صحبت کردن بردارم ؟
« پاسخ #1 : 12 ژانویه 2010 گاه 21:03:30 »
مثلا به جای عبارت:چگونه قدمی به پارسی صحبت کردن بردارم ؟ نویس:چگونه گامی به سوی پارسی سخن گفتن بردارم؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mehrbod

• هموند
  • *
  • سپاس
  • -ارسال: 15
  • -دریافت: 7
  • نوشتار: 5
پاسخ : چگونه قدمی به پارسی صحبت کردن بردارم ؟
« پاسخ #2 : 09 فوریه 2010 گاه 06:49:05 »
دوست گرامی, نیاز به برداشتن گام ویژه‌ای نیست. زبان پارسی زبانی بسیار آسان و رساست, تنها بسنده می‌کند اندکی برای جابجایی واژگان خود دقت کرده و چندان هم وسواس بخرج ندهید.

همچنین, اگر کوشش کنید که به پارسی نیز بیاندیشید و فکر کنید, خود به خود بسیاری از نوشته‌ها و گفتار شما پارسی خواهد شد.