امردادیان آماده باشید...

جناب دارا_بابک می خواهند کودتا بکنند...خودتان را آماده بکنید چون صبرشان به لبشان رسیده است و می خواهند مانند چماق کشانی که در روزهای پس از انتخابات به کف خیابان ها آمدند تا آزادی خواهان را به خاک و خون بکشند، این بار دارابابک می خواهد ما را در امرداد ساکت کند و سر جایمان بنشاند! منتهی این بار زیر لوای بی طرفی...!
آری 3نیک جان جناب دارابابک راست می گوید! شما امرداد را نمی شناسی و مانده که بیشتر بشناسی! هنوز دارابابک ها را نشناخته ای که تمامیت خواهی و استبداد دینی خود را دوست دارند همه جا به رُخ بکشند. هنوز ندیده ای که یک نفر هم سلطنت طلب باشد، هم مسلمان باشد، هم معتقد باشد که اسلام به زرو شمشیر بر ایرانیان تحمیل شده و هم معتقد باشد که نباید از اسلام و مسلمانی انتقاد کنی!
3نیک عزیز،
ایشان درست می گوید بایستی به آرشیو امرداد سر بزنی. به نوشته های پیشین سر بزن تا بفهمی که ایشان تاب و تحمل کوچک ترین انتقادی پیرامون عقاید خود را ندارد و اغلب با یک استراتژی واحد به جنگ دشمن می آید: استراتژی جوسازی و هوچیگری و سپس حمله به طرف مقابل!
اما من در بحثی که پیرامون روحانیت شیعه در یک ماه گذشته با ایشان داشتم این موضوع را گفتم و بار دیگر تکرار کرده و بر آن پای می فشارم.
امثال جناب دارابابک بر خلاف ژست روشنفکریشان تحمل هیچگونه نقد و انتقادی پیراون اسلام حتی در منطقی ترین شکل ممکن ندارند و اگر دقت کنید ایشان در اکثر موارد به جای پرداختن به پرسش های دوستان درباره اسلام، سلاح را از رو می بندد و فریادزنان به جنگ دوستان سکولار ما می آیند که آقا شما توهین می کنید، شما باورهای مردم را مسخره می کنید، شما حق انتقاد از اسلام ندارید و غیره...! چه بسا همه اینها ابزارهایی برای فرار از پاسخگویی هستند و بس ...
همانجا در آن تاپیک گفتم که من نگران این هستم که دارابابک بار دیگر یقه دوستان را در جای دیگر بگیرد و بگوید شما حق انتقاد از اسلام ندارید و ادامه همان حرفهای پوشالی و توخالی...! دیری نگذشت که دقیقا همان اتفاقی که پیش بینی می کردم در اینجا افتاد!
اما گویا این بار دارابابک می خواهد با شمشیر و زره و سپر و نیزه و خلاصه با تمام وسایل لازم به جنگ تن به تن با مخالفانش بپردازد تا در آینده هیچ نفس کشی جرأت و جسارت نفس کشیدن در امرداد نداشته باشد!
البته ایشان علاوه بر این دچار نوعی حس برتری جویی هم هست که دوست دارد در همه بحث ها پیروز میدان باشد و اگر کسی احتمالا حرف ایشان را پذیرفت در جای دیگر پیروزی خود را به رخ بکشد و بگوید: دیدید من راست گفتم ؟؟؟ دیدید آنها فرار کردند ؟؟؟ دیدید چقدر بچه و نادان بودند ؟؟؟ و از این قبیل حرفهای...!
باز هم می گویم! مبارزه با افراط گرایی و تندروی بهانه های هایی بیش نیستند. از این تاپیک که بگذریم، اصل مطلب این است که بسیاری از انتقاداتی که به اسلام و مسلمانی می شود چون با شنیده ها و خوانده های ایشان جور درنمی آید، پس باید با آن تا آخرین نفس جنگید! ولو به قیمت ناراحت شدن و منزوی شدن دوستان...! این است منطق ایشان...
3نیک عزیز،
اگر تصور کنی که واقعا افکار و عقایدت با ایشان یکی ست، کاملا در اشتباهی و اگر در این جنگ تمامیت خواهی شرکت کنی، دیر یا زود یقه خود شما را هم خواهد گرفت...اینجا نه، جایی دیگر...! این ذات استبداد و غرور است که مخالفان خود را به ترتیب از میدان به در کند...! دوست و دشمن هم نمی شناسد!
بار دیگر خطاب به دارابابک عزیز پیش از آنکه لباس نظامی خود را علیه بهرام آریانژاد بر تن کند، عرض می کنم:
جناب دارابابک؛
لباس روشنفکری و سکولارمنشی بر تن شما بسیار گشاد است...لباس تنگ و مؤذب دینمداری و بنیادگرایی بر تن شما مناسب تر است. شما هنوز با رفتار و منش یک انسان آزاده و خردگرا فرسنگها فاصله دارید. پس سلاح را زمین بگذارید و اینجا را با میدان توپخانه و جنگ اشتباه نگیرید...!